דירת מירב ונעם

. מירב ונעם, זוג צעיר שהיה מעוניין בשיפוץ כללי של דירה בגודל של כ 100 מ״ר

הדירה תוכננה להיות דירת 3.5 חדרים, חדר שינה הורים עם חדר רחצה צמוד , חדר שינה ילדים, פינת עבודה וחלל פתוח של   מטבח פינת אוכל וסלון 

. פתח היציאה למרפסת גדל משמעותית כדי להכניס נוף ואור טבעי לחלל הסלון

. פינת העבודה תוכננה כחלל פתוח כדי לתת תחושה של דירה גדולה יותר ולהימנע ממסדרונות

. המטבח גם כן גדל משמעותית כדי לתת מענה לצרכים של המשפחה

מכיוון שגובה הרצפה-תקרה של הדירה לא היה גבוה במיוחד, הנמכות התקרה צומצמו כדי לתת מענה למעבר מיזוג האוויר מבלי להשפיע על תחושת הגובה בדירה

כדי להכניס חום לדירה נעשה שימוש בחומרי גמר כגון פרקט,אריחים מצויירים ופרטי עיצוב שונים שהתחברו בצורה מאוזנת עם המעטפת הלבנה

page 1
דירת מירב ונעם 1/6
page 2
דירת מירב ונעם 2/6
page 3
דירת מירה ונעם 3/6
page 4
דירת מירב ונעם 4/6
page 5
דירת מירב ונעם 5/6
page 6
דירת מירב ונעם 6/6
Show More
  • Facebook
  • Google+ - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram