בתכנון

הבתים השוכנים במושב במרכז הארץ, ממוקמים במגרש מלבני עם נוף רחב המוקף בפרדס.

הנוף רב העוצמה, הוא ללא ספק אחד מיסודות התכנון הבסיסיים שהשפיעו על הגדרת הפרוגרמה.

קומפלקס המגורים תוכננו כמפלס אחד, דבר התורם לקו האופקי המשתלב עם הנוף.

בכניסה אל המגרש נפתחת פרספקטיבה, המוגדרת באמצעות צירים שמחלקים את יחידות המגורים ומנצלים את אורכיות המגרש.

האיזור הציבורי המרוחק מהכביש תוכנן כך שניתן לפתוח אותו לחלוטין באמצעות דלתות הזזה, דבר המאפשר לטבע לחדור פנימה ולמלא את חלל הבית.

כדי לא להתחרות בנוף הטבעי נבחרו חומרים המשתלבים עם הנוף כגון: עץ, זכוכית ואבן טבעית.

מכל אגף בבית מתאפשרת יציאה לחצר ולפטיו מרכזית.

כמו כן לכל חדרי השינה יש כניסה חיצונית נפרדת כך שהן יכולות לשמש כיחידות עצמאיות. 

 

Show More
  • Facebook
  • Google+ - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram