דירת לילי ואבי

צילום: שירן כרמל

נגרות: נגריית אבו רשאד נאזם

לילי ואבי ביקשו להפוך דירה של כ 85 מ"ר שמכילה 2 חדרי שינה, חדר רחצה כללי וחלל ציבורי (מטבח שולחן אוכל וסלון), 

לדירה שבה לכל חדר שינה יש חדר רחצה צמוד, שרותי אורחים וחלל ציבורי עם יציאה למרפסת (במקור המרפסת נסגרה עבור הסלון).

כדי לנצל את השטח בצורה מרבית, שטח מבואת הכניסה שהיה רחב ובו מוקם שולחן האוכל צומצם לטובת חדר רחצה צמוד לחדר שינה ילדים ושרותי האורחים.

היה חשוב להכניס כמות גדולה של אור טבעי באמצעות הגדלת הפתחים.

כדי לשמור על פרופורציות נכונות בין החללים הוחלט להגדיל את המטבח בצורה משמעותית ולהגדיר את החלל הציבורי בקווים ישרים וברורים.

בנוסף כדי שהמטבח יהיה יותר אינטימי, המיקום שלו עבר ממיקום שחשוף לכניסה לאזור מוסתר.

כדי ליצור דירה מיוחדת ומותאמת לטעם של לילי ואבי הוחלט להשתמש בפרטי ריהוט וינטג׳ מהבית הישן.

החיבור בין רצפת הפרקט לרצפת אבן החלילה יצרה הפרדה יפה בין חלל המטבח ושולחן האוכל לסלון.

היה חשוב לספק שטחי אחסון גדולים כדי לשמור על דירה מסודרת.

דירת לילי ואבי 1/13
דירת לילי ואבי 2/13
דירת לילי ואבי 3/13
דירת לילי ואבי 4/13
דירת לילי ואבי 5/13
דירת לילי ואבי 6/13
דירת לילי ואבי 7/13
דירת לילי ואבי 8/13
Show More
  • Facebook
  • Google+ - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram